Agenda

Mindfulness basis (MBSR) 1e seizoen 2022

De eerste helft van 2021 was door Corona anders dan anders. Een half jaar waarin er plotseling niets meer kon en mocht. Geen live trainingen meer. Wat heb ik het gemist! Laten we hopen dat 2022 weer een mooi jaar wordt!

Trainingen 1e seizoen 2022

Naar alle waarschijnlijkheid is het mogelijk om in het eerste seizoen van 2022 les te geven. De grootte van groepen heb ik op maximaal 8 gesteld, het minimum aantal deelnemers om het te laten doorgaan is 6. Het is mogelijk om je in te schrijven. Het kennismakingsgesprek doen we op veilige afstand van elkaar op mijn huisadres in Haringhuizen. Uiteraard verplicht je je tot niets i.v.m. deze gekke tijd. Maar schrijf je op tijd in, want mijn cursussen waren in het verleden snel vol geboekt!

Vul het aanmeldformulier in of bel voor een afspraak 06 2892 5665

Er zijn 2 groepen, 1 groep dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur En 1 vrijdagochtendgroep van 9.15 – 11.45 uur.

De data zijn: dinsdagavond 8 en 15 februari, vakantie, 1, 8, 15, 22 en 29 maart, 5 april

De data zijn: vrijdagochtend: 11 en 18 februari, vakantie, 4, 11, 18, 25 maart, 1 april en 8 april

Inspiratiewandelingen 2022

Op 23 oktober 2021 heeft de eerste inspiratiewandeling plaats gevonden. Een groot succes. In 2022 ben ik van plan deze wandelingen steeds op een andere locatie te houden. De data en locaties volgen zodra ik er weer 1 gepland heb. Wat brengt zo’n wandeling je?

Lees meer

Workshop ‘Mindful eten’

Eten is van oorsprong een natuurlijke, gezonde en plezierige activiteit om je lichaam van energie en voedsel te voorzien. Helaas, in de voedselovervloed en de dieet-obsessie van onze cultuur, is eten vaak iets geworden wat we doen, zonder erbij na te denken. We eten ons te veel en slecht en voelen ons er achteraf schuldig

Lees meer

Workshop: ‘Wat geuren in je leven kunnen doen’

In de Mindfulness-trainingen oefenen we veel met onze zintuigen. Met reden, want je zintuigen ‘openen’ is  belangrijk om in het hier en nu te komen. Geur is één van de meest onderschatte zintuigen, terwijl juist geur je in 1 klap terug kan brengen naar een gelukkig moment in je jeugd. Bij mijzelf is dat o.a.

Lees meer

Workshop: Mindful creatief

De tweede workshop: Creatief, ik? Ik ben nooit goed genoeg! Als je dat denkt, dan is dat zo jammer, want je mist heel veel. Mogelijk laat je je nu tegenhouden door de gedachte dat wat jij maakt niet goed genoeg is. Terwijl creativiteit je zoveel kan brengen: het proces van loslaten, acceptatie, loskomen van je

Lees meer

Gratis kennismakings-gesprek?

Ja, ik ontvang graag de 52 Mindful Minuutjes
mindful minuutjes
dit veld niet invullen s.v.p.