Agenda

Mindfulness basis (MBSR) najaars-seizoen 2022

 

Het is nu weer mogelijk om je in te schrijven voor de trainingen die na de zomervakantie (dus in september) gaan beginnen.

Er is 1 groep gepland namelijk op dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur. Deze groep gaat in ieder geval door. Bij voldoende belangstelling is er ook nog een groep mogelijk op vrijdagochtend van 9.15 – 11.45 uur.

De grootte van groepen heb ik op maximaal 8 gesteld, het minimum aantal deelnemers om het te laten doorgaan is 4.

Het kennismakingsgesprek vooraf doen we bij voorkeur op mijn huisadres in Haringhuizen (vlakbij Schagen). In geval van nood via Zoom.

Schrijf je op tijd in (voor 20 september) zodat we op tijd het kennismakingsgesprek kunnen doen.

We starten op 27 september. Dan 4 en 11 oktober. Herfstvakantie vrij. Daarna: 25 oktober, 1, 8, 15 en 22 november.

Inspiratiewandelingen 2022

Op 23 oktober 2021 heeft de eerste inspiratiewandeling plaats gevonden. Een groot succes. In 2022 ben ik van plan deze wandelingen steeds op een andere locatie te houden. De data en locaties volgen zodra ik er weer 1 gepland heb. Wat brengt zo’n wandeling je?

Lees meer

Eendags -Retraites

Zelfonderhoud Veel mensen vinden het de normaalste zaak van de wereld om goed voor hun auto te zorgen. Benzine erin, motorolie checken, APK, kleine beurt, grote beurt, wasstraat; noem het maar op. Maar als ik vraag wat ze doen aan hun eigen mentale en fysieke gezondheid, dan blijft het vaak angstig stil. Ja, de sportschool

Lees meer

Workshop: ‘Wat geuren in je leven kunnen doen’

In de Mindfulness-trainingen oefenen we veel met onze zintuigen. Met reden, want je zintuigen ‘openen’ is  belangrijk om in het hier en nu te komen. Geur is één van de meest onderschatte zintuigen, terwijl juist geur je in 1 klap terug kan brengen naar een gelukkig moment in je jeugd. Bij mijzelf is dat o.a.

Lees meer

Workshop: Mindful creatief

De tweede workshop: Creatief, ik? Ik ben nooit goed genoeg! Als je dat denkt, dan is dat zo jammer, want je mist heel veel. Mogelijk laat je je nu tegenhouden door de gedachte dat wat jij maakt niet goed genoeg is. Terwijl creativiteit je zoveel kan brengen: het proces van loslaten, acceptatie, loskomen van je

Lees meer

Gratis kennismakings-gesprek?

Ja, ik ontvang graag de 52 Mindful Minuutjes
mindful minuutjes
dit veld niet invullen s.v.p.