Agenda

Mindfulness basis (MBSR) april 2021

Het jaar 2021 is anders dan anders. Een jaar van bezinning en herijken. De eerste drie maanden van dit jaar geef ik geen les aan de basisgroepen.

Ten eerste omdat ik in verband met de wisselende regels van de overheid in verband met de Coronacrisis  het lesgeven steeds moest onderbreken. Ook de eerste maanden van het komende jaar verwacht ik dat dat het geval zal zijn. Dat is geen wenselijke situatie.

De tweede reden is dat ik mij in deze periode wil richten op het geven van korte online trainingen en eendags-retraites en workshops. Het heeft tijd nodig om dat te ontwikkelen. Die tijd neem ik nu dus.

Trainingen in april

Het kan zijn dat het in april weer mogelijk is om les te geven. De grootte van groepen heb ik in verband met de Coronacrisis op maximaal 6 gesteld, dat is tegelijkertijd ook het minimum aantal deelnemers om het te laten doorgaan. Het is mogelijk om je in te schrijven. Het kennis-makingsgesprek doen we op veilige afstand van elkaar op mijn huisadres in Haringhuizen. Uiteraard verplicht je je tot niets i.v.m. deze gekke tijd. maar schrijf je op tijd in, want mijn cursussen zijn in het verleden snel vol geboekt!

Vul het aanmeldformulier in of bel voor een afspraak 06 2892 5665

Er zijn twee groepen, 1 groep dinsdagav. van 19.30 – 22.00 uur De woe. ochtendgroep van 9.30 – 12.00 uur.

De data zijn: dinsdagavond: volgt, zodra het weer kan

De data zijn: woensdagochtend: volgt, zodra het weer kan

Coronamaatregelen 3e seizoen 2020

Door de Coronacrisis heeft alles plat gelegen. Ook mijn cursussen. Nu in september starten we weer, omdat we veilig kunnen lesgeven. Ten eerste de ruimte. Als je de ruimte kent weet je dat hij best groot is. Toch kies ik er voor om dit najaar de groepen niet groter te maken dan 6 mensen. Voor

Lees meer

Workshop ‘Mindful eten’

Eten is van oorsprong een natuurlijke, gezonde en plezierige activiteit om je lichaam van energie en voedsel te voorzien. Helaas, in de voedselovervloed en de dieet-obsessie van onze cultuur, is eten vaak iets geworden wat we doen, zonder erbij na te denken. We eten ons te veel en slecht en voelen ons er achteraf schuldig

Lees meer

Workshop: ‘Wat geuren in je leven kunnen doen’

In de Mindfulness-trainingen oefenen we veel met onze zintuigen. Met reden, want je zintuigen ‘openen’ is  belangrijk om in het hier en nu te komen. Geur is één van de meest onderschatte zintuigen, terwijl juist geur je in 1 klap terug kan brengen naar een gelukkig moment in je jeugd. Bij mijzelf is dat o.a.

Lees meer

Workshop: Mindful creatief

De tweede workshop: Creatief, ik? Ik ben nooit goed genoeg! Als je dat denkt, dan is dat zo jammer, want je mist heel veel. Mogelijk laat je je nu tegenhouden door de gedachte dat wat jij maakt niet goed genoeg is. Terwijl creativiteit je zoveel kan brengen: het proces van loslaten, acceptatie, loskomen van je

Lees meer

Gratis kennismakings-gesprek?

Ja, ik ontvang graag de 52 Mindful Minuutjes
mindful minuutjes
dit veld niet invullen s.v.p.