Agenda

Mindfulness basis (MBSR) najaars-seizoen 2023

Het is nu alweer mogelijk om je in te schrijven voor de training die op 26 september 2023 gaat beginnen.

Er is 1 groep gepland namelijk op dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur. De grootte van groep heb ik op maximaal 8 gesteld, het minimum aantal deelnemers om het te laten doorgaan is 4.

Het kennismakingsgesprek vooraf doen we bij voorkeur op mijn huisadres in Haringhuizen (vlakbij Schagen). Schrijf je op tijd in (liefst vanaf half augustus tot half september) zodat we op tijd het kennismakingsgesprek kunnen plannen en je verzekerd bent van je plaats.

De data voor het najaarsseizoen zijn (onder voorbehoud) 26 september, 3, 10 en 17 oktober. Daarna is het herfstvakantie. Dan gaan we weer verder op 31 oktober, 7, 14 en 21 november.

 

Inspiratiewandelingen 2023

In 2021 en 2022 hebben de eerste inspiratiewandelingen plaats gevonden. Een groot succes. In 2023 ben ik van plan deze wandelingen steeds op een andere locatie te houden. De data en locaties volgen zodra ik er weer 1 gepland heb. We wandelen grotendeels in stilte, onderweg doen we verschillende oefeningen.

Lees meer

Eendags -Retraites

Zelfonderhoud Veel mensen vinden het de normaalste zaak van de wereld om goed voor hun auto te zorgen. Benzine erin, motorolie checken, APK, kleine beurt, grote beurt, wasstraat; noem het maar op. Maar als ik vraag wat ze doen aan hun eigen mentale en fysieke gezondheid, dan blijft het vaak angstig stil. Ja, de sportschool

Lees meer

Workshop: ‘Wat geuren in je leven kunnen doen’

In de Mindfulness-trainingen oefenen we veel met onze zintuigen. Met reden, want je zintuigen ‘openen’ is  belangrijk om in het hier en nu te komen. Geur is één van de meest onderschatte zintuigen, terwijl juist geur je in 1 klap terug kan brengen naar een gelukkig moment in je jeugd. Bij mijzelf is dat o.a.

Lees meer

Workshop: Mindful creatief

De tweede workshop: Creatief, ik? Ik ben nooit goed genoeg! Als je dat denkt, dan is dat zo jammer, want je mist heel veel. Mogelijk laat je je nu tegenhouden door de gedachte dat wat jij maakt niet goed genoeg is. Terwijl creativiteit je zoveel kan brengen: het proces van loslaten, acceptatie, loskomen van je

Lees meer

Gratis kennismakings-gesprek?

Gratis: Lees alles over Stress en Burnout

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.