Eendags -Retraites

Zelfonderhoud

Veel mensen vinden het de normaalste zaak van de wereld om goed voor hun auto te zorgen. Benzine erin, motorolie checken, APK, kleine beurt, grote beurt, wasstraat; noem het maar op. Maar als ik vraag wat ze doen aan hun eigen mentale en fysieke gezondheid, dan blijft het vaak angstig stil. Ja, de sportschool nog wel, maar mentale gezondheid? Kun je die ook onderhouden dan ?.?

Als je ooit een Mindfulness training gevolgd hebt, dan weet je dat het kan. Alleen: je moet het wel onderhouden. Om die reden heb ik de eendags-retraites ontwikkeld en de online training ‘Refresh your Mindfulness’.

De retraite vind plaats op een heel mooie locatie in Bergen NH. De retaite is een dag helemaal voor jou alleen. Omdat de retraite grotendeels in stilte plaats vind kom je helemaal tot jezelf. Ondanks het feit dat je met een groep bent (max. 6 personen). Geen social talk, je hoeft je niet te bewijzen, niet gezellig doen, maar toch een grote verbondenheid ervaren. Heel bijzonder is dat!

  • 12 maart – Grenzen stellen en Zelfzorg
  • 28 mei – Onkruid in je hoofd – wieden – en dan bloeien!
  • 29 oktober – Oogsten en loslaten