Workshop: ‘Wat geuren in je leven kunnen doen’

In de Mindfulness-trainingen oefenen we veel met onze zintuigen. Met reden, want je zintuigen ‘openen’ is  belangrijk om in het hier en nu te komen.

Geur is één van de meest onderschatte zintuigen, terwijl juist geur je in 1 klap terug kan brengen naar een gelukkig moment in je jeugd. Bij mijzelf is dat o.a. de geur van vallend beukenblad, tamme kastanjes en paddestoelen in de herfst. Heerlijke vakanties op de Veluwe haal ik zo weer voor me als ik dennengeur ruik.

Geuren kunnen je ook mentaal versterken. De geurfrequenties van De Groene Linde zijn daar een mooi voorbeeld van. Je kunt jezelf o.a. beschermen, reinigen en aarden. Ook beter slapen is een mogelijkheid. Deze geuren pas ik in mijn praktijk met succes toe. Wil je het zelf ervaren?

Deze workshop geef ik samen met Ton Leeuwrik van ‘De Groene Linde’. Een prachtige avond over de kracht van geur en herinnering. Ik zie je graag in de workshop!