Over mij

Tina Brouwer: Mindfulness-kennis delen om jou verder te helpen

Het leven is prachtig. Maar het is niet een glad geplaveid pad. Voorspoed, maar ook tegenspoed, maken deel uit van ieders leven. Zie maar eens hoe mijn leven verliep:

Na een loopbaan in het onderwijs, startte ik in 1991 als ondernemer: een eigen grafisch ontwerpbureau. Net als de meeste zzp’ers begon ik op de slaapkamer. Maar al snel groeide mijn bedrijf, en wist ik een team van ontwerpers om mij heen te verzamelen. 20 jaar lang was ik Artdirector en Markstrateeg van Studio Brouwer. We leverden jaar na jaar hoogstaand creatief werk af. Mijn onderneming was zeer succesvol.

Totdat in de periode 2008-2011 Rampspoed en Tegenslag op mijn pad kwam. Met vergaande gevolgen.

Daarom heb ik in 2010 mij als cursist Mindfulness ingeschreven. In 2011 was ik zo gegrepen door mijn eigen transformatie, dat ik de studie tot Mindfulnesstrainer aan de Hogeschool Utrecht ben gaan volgen. Een opleiding van de hoogste categorie, niveau 1. Lid van de VMBN. Dankzij de inzichten en oefeningen uit de Mindfulness heb ik mijzelf hervonden. Nu voel ik mij veerkrachtiger, vitaler en gelukkiger dan ooit.

 

Met mijn bedrijf ‘Mindful en Meer’ ben ik nu een nieuw pad ingeslagen. Mijn kennis en ervaring, mijn fouten en successen, kortom mijn ervaringen in mijn leven, zet ik nu in om mensen verder op weg te helpen. Mindfulness geeft je je levensvreugde terug of verdiept het.

Uiteraard ben ik meer dan alleen trainer en coach. Ik ben een mens met vele passies en hobby’s. Mijn creativiteit heb ik niet van een vreemde: mijn vader Jan Brouwer was kunstschilder. Diezelfde kunstzinnigheid bezit ik ook: in mijn vrije tijd teken en schilder ik, en ik ben keramist geweest. Zelfstudie, trainingen volgen en lezen vind ik heerlijk. Ik ben nooit ‘af’.
Je vindt mij regelmatig in de tuin. En ik wandel graag. Uit de natuur haal ik veel inspiratie voor mijn werk.

Tot slot: ik ben oma van 4 prachtige kleinkinderen. Het grootouderschap ervaar ik dan ook als een groot geschenk.

Zoals ik al aangaf: het geluk dat ik beleef door de inzichten uit de Mindfulness, geef ik door en deel het  graag met jou. Ben jij er klaar voor om je leven een andere wending te geven?

Gratis kennismakings-gesprek?

Gratis: Lees alles over Stress en Burnout

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.