Kosten en vergoedingen

Let op kwaliteit: VMBN

Tina Brouwer is een gecertificeerd trainer (hoogste categorie 1) en lid van de VMBN. Dat garandeert de kwaliteit van deze training. Het is ook voorwaarde bij vergoeding door zorgverzekeraars. Helaas is er veel kaf onder het koren. Let op de aansluiting bij de VMBN, dat biedt garantie voor een kwaliteitstraining.

Kosten

De training duurt per avond 2,5 uur. Er zijn 8 sessies. Je oefenmateriaal: Een prachtig werkboek en 6 geluidsbestanden om mee te oefenen, koffie en thee. Kosten: 397,- euro incl BTW.

BURN-OUT

Voor de mensen die worstelen met het voorstadium van een burn-out of zelfs al een burn-out hebben,  heb ik goed nieuws. Veel zorgverzekeraars vergoeden de training, als je een aanvullende verzekering hebt. Kijk op deze website: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness#vergoeding over de eventuele vergoeding door je zorgverzekeraar.

Steeds meer werkgevers nemen de kosten van de training geheel of gedeeltelijk voor hun rekening. Preventie van ziekteverzuim, goede communicatie en beter functioneren wordt steeds belangrijker. Vraag ernaar!

‘Ik zie dat ik mezelf in de weg zat. Daarom ben ik aan de training begonnen. Snel oordelen over iedereen, inclusief mezelf, dat was mijn patroon. Wonderlijk zoals je in acht weken, kunt veranderen. Zowel mijn werk, als mijn privé situatie, bekijk ik met heel andere ogen. Ik ben veel milder geworden. Op mijn werk merk ik dat mensen ontspannen zijn geworden in de omgang met mij. Privé is het helemaal onbetaalbaar. Voel me dankbaar daarvoor.’

M.v. D.

Gratis kennismakings-gesprek?

Gratis: Lees alles over Stress en Burnout

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.