Coronamaatregelen 3e seizoen 2020

Door de Coronacrisis heeft alles plat gelegen. Ook mijn cursussen. Nu in september starten we weer, omdat we veilig kunnen lesgeven.

  1. Ten eerste de ruimte. Als je de ruimte kent weet je dat hij best groot is. Toch kies ik er voor om dit najaar de groepen niet groter te maken dan 6 mensen. Voor jouw en mijn veiligheid. Better safe than sorry, zeggen de Engelsen. Er is voldoende ventilatie, geen airco.
  2. Er zijn schoonmaakgels en andere desinfectiematerialen.
  3. Bij klachten, ook als je denkt dat het een verkoudheid is blijf je thuis.
  4. Als er tijdens de les gehoest en geproest wordt, zal ik je helaas in het belang van ons allemaal, naar huis moeten sturen.
  5. Je brengt je eigen dunne yogamatje mee. Dikke matten zijn aanwezig, daar leg je je eigen matje op, samen met een badlaken.
  6. Alle regels, die we inmiddels uit ons hoofd kennen, passen we toe.

Tijden voor de dinsdag-avondgroep zijn:

Tijd 19.30 – 22.00 uur Het lijkt op papier vreselijk lang, maar in de praktijk vliegt de avond voorbij.

Data voor de woensdagochtend groep zijn:

Tijd 09.30 – 12.00 uur

Heb je het gevoel dat dat nog heel erg ver weg is en dat je nu een acuut probleem hebt? Ik geef ook individuele coaching, 1 op 1 sessies, waardoor even de druk van de ketel is. Daarna kun je dan deelnemen aan de gewone training. Bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bekijken we of het iets voor je is. Tel. 06 28 92 56 65

Je kunt je alvast opgeven voor een kennismakingsgesprek, daarmee reserveer je een plaats. Meld je telefonisch aan 06 2892 5665 of neem contact op door het contactformulier in te vullen.