Algemene voorwaarden

5rozetak

Algemene voorwaarden deelname Mindfulness Training

Inschrijving
Inschrijven voor deelname aan een training kan via e-mail of via de post (schriftelijk).
Na het invullen en terugsturen van het aanmeldingsformulier is de inschrijving voor de training bindend en definitief. Zodra het formulier ontvangen is, krijg je hiervan een bevestiging.

Annuleren

Bij afwezigheid, ziekte of afhaken van deelnemers bij de training, wordt geen compensatie of restitutie verleend.

Annulering van deelname aan training dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren via e-mail of de post. Hierna wordt een bevestiging gestuurd dat de annulering ontvangen is; uitsluitend dan is de annulering geldig.

  • Bij annulering tot vier weken voor de geplande datum, wordt er 15,00 euro administratiekosten berekend en wordt het restant bedrag teruggestort.
  • Bij annulering van vier weken tot twee werkdagen voor de aanvang van de cursus ontvangt u 50% van het totaalbedrag retour.
  • Bij annulering binnen 2 werkdagen tot de aanvang van de training of het niet aanwezig zijn bij aanvang, bent u het gehele bedrag verschuldigd.
  • Bij annulering door het niet behalen van het minimum aantal deelnemers zal restitutie plaatsvinden van het gehele bedrag.

Mocht een training onverhoopt niet doorgaan, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij afwezigheid, ziekte of afhaken van deelnemers bij de training, wordt geen compensatie of restitutie verleend.

Geheimhouding
Hoewel de focus in de bijeenkomsten ligt op het bespreken van de oefeningen, zullen er ook momenten zijn waarop persoonlijke zaken ter sprake komen. Uiteraard mag u van de trainer verwachten dat deze hier op een vertrouwelijke wijze (volgens de beroepscode/ethiek) mee om zal gaan. Van u wordt ook verwacht dat u op een vertrouwelijke wijze omgaat met eventuele persoonlijke informatie van uw groepsleden.

Gratis kennismakings-gesprek?

Gratis: Lees alles over Stress en Burnout

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.