Vervolg

‘Omarm je leven’ – vervolgtraining Mindfulness 2023

Je bent enthousiast over al het goede dat de Mindfulness training je gebracht heeft. Dat kan een halfjaar geleden zijn, één jaar, twee jaar, vijf jaar of nog langer geleden. Je hebt de training gevolgd bij mij of iemand anders. Je bent op zoek naar een manier om datgene wat je geleerd hebt op te frissen, uit te diepen en verder te integreren in je leven.

Dan ben je nu op de goede plaats beland. Op verzoek van cursus deelnemers ben ik een aantal thema’s gaan ontwikkelen die een prachtig vervolg zijn op de basistraining. De vervolgtraining  ‘Omarm je leven’ vindt plaats 1x per maand, op maandagavond en duurt 2 uur – van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het is dus een jaartraining van 10 sessies, door mijzelf ontwikkeld en samengesteld  en daarmee uniek in Nederland.

De voorlopig geplande data zijn: 23 januari, 20 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei, 26 juni. In juli en augustus is er geen cursus. Daarna gaan we weer verder op 18 september, 16 oktober, 13 november en de laatste avond is dan op 11 december 2023.

De data zijn niet in beton gegoten. Als mocht blijken dat een datum heel slecht uit komt, kunnen we in overleg nog wat schuiven.

De kosten zijn 397 euro. Een prachtige investering in je mentale en fysieke welzijn.

 

Gratis kennismakings-gesprek?

Gratis: Lees alles over Stress en Burnout

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.